Bramborové noky bez lepku poslouží jako chutná příloha k hlavním jídlům, omáčkám nebo jako součást italské kuchyně. Pochutnají si na nich celiaci i další osoby, které potřebují uzpůsobit stravu.
Návod k přípravě:
Gnocchi vložte do vroucí osolené vody a vařte, než vyplavou na hladinu.
Složení:
rekonstituované brambory 70% (pitná voda, bramborové vločky), kukuřičná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyslina mléčná, konzervant: kyselina sorbová, kurkuma.
Skladování:
Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte v suchu a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dnů.
Obsah:
500 g
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 624 kJ/147 kcal |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny |
0,3 g 0,1 g |
Sacharidy - z toho cukry |
32,6 g 0,2 g |
Bílkoviny | 2,6 g |
Sůl | 1,4 g |
PDK | 5270534 |