Popis:
Fazole adzuki Allnature jsou oblíbenou surovinou především v asijské kuchyni, dnes jsou již ale oblíbené po celém světě. Mají pozitivní vliv na zdraví, a to především činnost ledvin a hladinu špatného cholesterolu v krvi. Lze je přidávat do polévek, salátů či pomazánek. Před vařením je nutné je alespoň na 8 hodin namočit. Vařené fazole adzuki mají sladší ořechovou chuť. Jsou výborným zdrojem vlákniny, bílkovin, minerální látek a vitamínů skupiny B. Jsou velmi dobře stravitelné a zanechávají dlouho pocit sytosti. Proto jsou vhodné i během redukčních diet.
Použití:
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5-8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30-45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Fazole adzuk.
Obsah:
500 g
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 1378 kJ/329 kcal |
Tuky |
1,2 g 0,2 g |
Sacharidy |
63 g |
Bílkoviny |
20 g |
Sůl | 0,01 g |