Kokosový cukr BIO Sanct Bernhard 350 g

Kokosový cukr BIO Sanct Bernhard 350 g
na dotaz na dotaz
Osobně v Hradci Královéna dotazPřepravní společností:na dotaz

Popis:
Kokosový cukr je zdravější alternativou cukru, i toho třtinového. Je zcela přírodní, nerafinovaný, organický a vytváří zlatavé lesklé krystaly je příjemně sladký s karamelovým aroma. Navíc má velmi nízký glykemický index. Můžete jej využít stejně jako „obyčejný“ cukr, tj. do sladkých jídel či nápojů.

Organický kokosový cukr se tradičně vyrábí z nektaru květů kokosových palem (Coco nucifera). Nektar se vaří, až se z něj stane karamel, který se rozdrtí a vzniká zlatý krystalický cukr. Kokosový cukr je vhodný ke slazení, tedy využití jako „obyčejný cukr“, který může plně nahradit. Má příjemné karamelové aroma a nízký glykemický index cca 35. Díky tomu nedochází k tak výraznému nárůstu krevního cukru a následnému rychlému poklesu.  V kokosovém cukru jsou také vitamíny, hlavně skupiny B, a minerální látky, např. sodík, draslík, vápník, železo či zinek. Obsahuje také antioxidanty a aminokyseliny.

Složení:
100% organický cukr z nektaru kokosových květů

Obsah: 
350 g

Výrobce:
Krauterhaus, Sanct Bernhard, Helfensteinstrase 47, 733 42 Bad Ditzenbach.

Nutriční hodnota ve 100 g:

Energetická hodnota 1620 kJ / 387 kcal

Tuky
nasycené mastné kyseliny

0,34 g
< 0,1 g

Sacharidy
z toho cukry

96,66 g
82,62 g

Bílkoviny

1,36 g

Vláknina < 0,1 g
Sůl

0,03 g