The Meat Makers The Meat Makers

Sušené maso je s námi dávno od dob, kdy neexistovaly ledničky. Díky sušení a ošetření solí má “jerky” maso dlouhou trvanlivost, takže se hodí i na opravdu dlouhé cesty. Specialisty v přípravě sušeného masa jsou jednoznačně litevští The Meat Makers, kteří suší a dochucují maso již od roku 2005.
The Meat Makers ctí tradice, ale zároveň experimentují s chutěmi, jemně solí, koření, využívají víno, med nebo brusinky. Proto není divu, že právě jerky od The Meat Makers patří v Evropě mezi ty nejoblíbenější. A proč sušené maso jíst? Jerky obsahují jedinečný podíl bílkovin a jen minimum tuků a sacharidů. Skvělá zpráva pro sportovce!

Výrobce: UAB "Dora", Kauno str. 16, LT-78104 Siauliai, Litva

 

Filtrování
Podrobné hledáníCena
Hledat v kategorii
Hledat v kategoriiHledatKde hledat:
2 produkty
Diskuze ke kategorii
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci
Registrace
Chcete nakupovat za velkoobchodní ceny?
Zaregistrujte se prosím. V případě registrace s platným IČ Vám po ověření nastavímevelkoobchodní ceny.