Kyselina citronová

Kyselina citrónová se používá nejen v potravinářství, ale také při úklidu. Má velmi široké použití. Využijete ji při odstraňování vodního kamene. Skvěle vyčistí varnou konvici, pračku i myčku na nádobí. Používá se jako stabilizátor a ochucovadlo při výrobě domácích marmelád a sirupů, kde brání růstu bakterií, kvasinek a plísní. V tucích a olejích působí jako antioxidant a zabraňuje žluknutí a nežádoucí změně barvy.

Filtrování
Podrobné hledáníCenaHledat v kategorii
Hledat v kategoriiHledatKde hledat:
6 produktů
Diskuze ke kategorii
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Nadpis:Text příspěvku:Zeptat se
Vaše jméno:Váš e-mail:(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku:Přidat reakci
Registrace
Chcete nakupovat za velkoobchodní ceny?
Zaregistrujte se prosím. V případě registrace s platným IČ Vám po ověření nastavímevelkoobchodní ceny.