Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu. Získává se z červených mořských řas. Je vhodná k přípravě dortů, zákusků nebo aspiku. Agar má výbornou želírující schopnost a drží si tvar pří krájení i při vyšších teplotách.
Složení:
Agar-Agar 100% (E406)
Dávkování:
Na 300 ml vody přidejte 5 g agaru a 25 - 50 g cukru. Smíchejte, nechte 10 minut odstát, pak vařte 15 minut.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, sóji, arašídů, skořápkových plodů, mléka a sezamu.
Obsah:
30 g
Výrobce:
Allnature s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Allnature | Přísady na vaření a pečení |
PDK | 4775160 |