Broskve sušené mrazem - nebo také lyofilizované broskve – procházejí procesem, kdy je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. U procesu lyofilizace si ovoce zachovává svou barvu, chuť, vůni a živiny jako mělo za čerstva. Lyofilizované broskve mají přirozeně sladkou chuť, nejsou žádným způsobem doslazovány. Nejlépe si je vychutnáte v jogurtech, musli, kaších, nejrůznějších dezertech nebo i jen tak samotné. Při správném skladování mají velmi dlouhou trvanlivost.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Broskve, lyofilizované plátky.
Obsah:
15 g
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota |
1360 kJ/325 kcal |
Tuky |
0,84 g |
Sacharidy |
67,9 g |
Vláknina |
14,66 g |
Bílkoviny |
5,8 g |
Sůl |
0,00 g |