Kešu ořechy právem patří do zdravého jídelníčku. Organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Navíc mají jedinečnou máslovou chuť, a proto jsou velmi oblíbené i v kuchyni. Jednoduše z nich připravíte lahodnou kešu omáčku nebo pomazánku. Stejně tak je oceníte při přípravě raw cukroví či sladkých dezertů. Kešu oříšky na první pohled každý pozná podle jejich typického ledvinového tvaru. Díky vysokému obsahu tuků se z kešu ořechů vyrábí i vynikající kešu olej.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy jiných ořechových plodů a skořápek, sezam a SO2.
Složení:
Kešu jádra BIO.
Obsah:
100 g
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 2 576 kJ/615 kcal |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny |
47 g 9,1 g |
Sacharidy |
33 g |
Bílkoviny |
15 g |
Sůl | 0,03 g |
Výrobce | Allnature |
Allnature | Ořechy |