Tamari nebo Shoyu sojovou omáčku? Právě vám vysvětlíme rozdíl! Tamari je výraznější, tmavší a hustší než Shoyu a vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Naše Allnature Tamari BIO neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla a je přirozeně bezlepková. Delikátní chutě Tamari zvýrazní a povýší jakékoliv jídlo i mimo asijskou kuchyni, protože plně zastoupí sůl. Tento v Asii stovky let známý produkt při své výrobě zachovává všechny důležité látky, které mají blahodárný vliv na lidský organismus.
Upozornění:
Alergeny: Sója. Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Složení:
Voda, sójové boby*, sůl, konzervant: alkohol* (1-3 %). * z kontrolovaného ekologického zemědělství
Obsah:
250 ml
Výrobce:
Allnature, s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 235 kJ/48 kcal |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g 0 g |
Sacharidy - z toho cukry |
3,4 g 3,4 g |
Bílkoviny | 8,5 g |
Sůl | 13 g |
Výrobce | Allnature |
Allnature | Omáčky |